MERK
MG
MODEL
Midget
UITVOERING
Cabriolet
KLEUR
Zwart
BOUWJAAR
1966
MOTOR
1100cc
KENTEKEN
66-61-BK
KILOMETERSTAND
86500
PRIJS
STAAT
1 Gerestaureerde conditie
REGISTRATIE
NL

Prachtige gerestaureerde MG Midget MK2 aangeboden.
Deze in 1966 geleverde Midget heeft de krachtige 1100cc motor en is uitgevoerd in de kleur zwart met een volledig nieuw Tartan red leder interieur.

Nieuw geleverd in Nederland waar hij later door de vorige eigenaar volledig opnieuw is opgebouwd en voorzien van een nieuwe lak, gereviseerde motor en nieuwe onderdelen waaronder een geheel nieuw interieur.

Exterieur:
De Midget is onlangs geheel gerestaureerd, hierbij is werkelijk alles vervangen, opnieuw gespoten en waar nodig hersteld. De diep zwarte lak in combinatie met de nieuwe chromen delen,
Het chroomwerk is in topstaat zijn en uniek zijn de originele in nieuwstaat verkerende spaakwielen gecoat in zilver De banden zijn nieuw.
Alle rubbers zijn vervangen, losse chromen delen zijn nieuw en alle emblemen zijn in een mooie conditie.
De ramen zijn helder en zonder krassen, koplampen, knipperlichten en achterlichten zijn zeer netjes.

De MG is voorzien van nieuwe luxe mohair tartan rode soft-top, deze is nieuw en zonder schade, het kapframe is gecoat en voorzien van opberg hoes tevens is er een nieuwe teneau cover aanwezig in matching kleuren en extra frame, deze zitten netjes in nieuwe originele hoezen ter bescherming en liggen achterin de kofferruimte. De kofferruimte is netjes en strak, voorzien van nieuw gecoate reserve spaakvelg velg met nieuwe band en nette afwerking.

Interieur.
Volledig opnieuw opgebouwd, bordeaux rood tapijt met afgewerkte randen, geluid-isolatie en compleet nieuw gespoten binnenkant.
De stoelen zijn opnieuw bekleed met Tartan rood leder en hebben nieuwe foam vullingen en gecoate frames.
Het dashboard is origineel met de originele tellers en meters, de chromen randen hiervan zijn netjes, De MG is voorzien van een houten Moto lita stuur met gepolijst hart.
De deurpanelen zijn nieuw, tevens zijn alle raamslingers en deuropeners vervangen voor nieuwe chromen exemplaren

Techniek:
De motor is origineel 1100cc en geheel opnieuw opgebouwd, tevens is de versnellingsbak gereviseerd en zijn alle losse delen zoals rempomp, startmotor en dynamo nieuw. De radiator is vervangen en de cilinderkop is loodvrij gemaakt. De beide carburateurs zijn gereviseerd en voorzien van de juiste naalden, tevens is de motor afgesteld en loopt deze fantastisch.
De kabelboom en bedrading in de auto is geheel nieuw, deze is origineel en alle technische delen zoals verlichting, ruitenwissers etc werken perfect.
De benzinepomp, filter en vlotter zijn vervangen en er is een origineel uitlaat systeem gemonteerd welke de Midget een zeer stoer geluid geven.

Ophanging en Bodem:
De bodem is zonder schade en of roest, vrijwel geheel in originele staat en voorzien van een zwarte beschermlaag. De achteras is netjes en voorzien van nieuw leidingwerk, draagarmen en bladveren.
Alle delen zijn in zeer goede conditie.

Omschrijving:
Deze fantastische MG MIDGET is werkelijk in topconditie, geheel gerestaureerd en met veel zorg onderhouden en verbeterd.
Er zijn diverse documenten van de restauratie aanwezig, originele instructie boekje, diverse facturen en een taxatierapport van 08-2023.

Wij leveren deze Midget inclusief:
– Alle historische documenten
– Nederlands kenteken
– Export kenteken indien gewenst)
– Nieuwe teneau cover
– nieuwe softtop
– Grote onderhoudsbeurt
– Diverse facturen van restauratie.
– Nieuw taxatierapport

U bent van harte welkom de MG MIDGET te komen bekijken en eventueel een uitgebreide proefrit te maken, tevens verstrekken wij graag meer informatie indien gewenst, neem hiervoor contact op met

Meer informatie aanvragen