Skip to main content

Export

Een klassieker bij ons kopen? Geen probleem! De drempel is voor kopers uit het buitenland toch vaak de afwikkeling van documenten en benodigde papieren om de zojuist aangeschafte klassieker in te voeren en te registreren in uw eigen land.

Wij kennen de markt en leveren desgewenst alle klassiekers af met een geldig Nederlands export document, CVO en ondertekende facturen en begeleidende brief.

Deze documenten garanderen u een soepele invoer *(afhankelijk van uw land)

Ondervind u later toch nog problemen met invoer dan doen wij er alles aan u te begeleiden met eventuele taxaties documenten en handtekeningen zodat u zorgeloos kunt rijden in uw land.

Transport

Uw zojuist aangekochte classic veilig en vertrouwd naar uw woonadres? Classicsworld heeft diverse transport oplossingen, zo bieden wij binnen Nederland, heel Europa en zelfs wereldwijd transport via onze eigen transportmiddelen en partners.

  • Binnen Nederland en Europa met onze open Brian James trailer
  • Binnen Nederland en Europa met onze open en gesloten Brian James luxe auto transporters
  • Buiten Europa en wereldwijd via diverse professionele partners.
  • Uw auto arriveert veilig en verzekerd op plaats van bestemming
  • Wij verzorgen het gehele transport van A tot Z.

Service

Onderhoud aan elke Classic is een pre! Classicsworld heeft een team specialisten klaarstaan voor uw Classic. Van kleine beurt to olie verversen, van afstellen tot revisie, uw Classic is bij ons in goede handen.

Ook voor de jaarlijkse APK keuring en schadeherstel bent u van harte welkom! Wij kennen uw Classic van binnen tot buiten.

Belegging

De waarde van bijna alle classics is de afgelopen tien jaar meermaals verdubbeld, de verschillen per merk en model, uitvoering en bouwjaar zijn enorm en maken ook grote verschillen in waardestijging.
De classics die wij bij Classicsworld aanbieden zoals MGA MGB en Triumph hebben het afgelopen decennium een flink stijgende lijn laten zien.
Altijd genieten van uw classic en zeker weten dat de waarde alleen maar stijgt is verreweg de mooiste belegging.

Taxatie

Uw classic heeft een verkoop maar ook een vervangingswaarde, u dient vaak de exacte waarde te weten wanneer u de auto wilt verzekeren of verkopen. Wie een unieke classic bezit wil kunnen vertrouwen op een taxateur met specifieke ervaring en verstand van zaken. Onze taxateur is onafhankelijk en aangesloten bij het RETM en FEHAC hij kent de markt en geeft uw classic een correct vastgestelde taxatiewaarde. U bent verzekerd van het juiste uitkeringsbedrag in geval van schade aan of diefstal van uw classic.

Bij eventuele verkoop bent u ook in het bezit van een legitiem rapport welke de huidige waarde van uw classic vertegenwoordigd.