Skip to main content

Zorgeloos uw classic verkopen?

Vaak is het voor u als particulier lastig uw classic op een eenvoudige manier te verkopen en de juiste liefhebber te vinden! Via de “ normale” wegen komen er vaak veel koopjesjagers en handelaren af op uw geliefde klassieker! Wij begrijpen en kennen de klassiekermarkt en weten wat er leeft… tevens heeft Classicsworld de expertise om uw classic aan de juiste persoon te verkopen en op waarde te schatten!

Bied uw classic aan

Uw classic in Consignatie?

Wij verzorgen ook de verkoop in consignatie.  Uw auto blijft uw eigendom maar zal door ons team worden aangeboden middels een breed platform en met uitgebreide beschrijving, grote fotoreportage en film.

Wij werken als volgt:

  1. U komt bij ons langs met uw klassieker, deze dient in een nette en verkoopbare conditie te verkeren. Neem ook alle historie als fotos van eventuele restauratie, historie middels facturen en andere documenten mee.
  2. Samen lopen we met een kop koffie om uw auto, we horen graag uw verhaal en stellen samen een waarde vast waar u een goed gevoel bij heeft.
  3. We maken een consignatie contract op, hier vullen we alle afgesproken voorwaarden en het percentage commissie in, tevens vermelden we of wij de kenteken papieren in ontvangst hebben genomen of dat u deze tot moment van verkoop liever thuis houdt.
  4. Classicsworld gaat aan de slag! Een uitgebreide informatietekst, uw verhaal en alle historie zal uitgebreid worden omschreven, tevens maken wij de bekende fotoreportage van ruim 50 fotos en een video waarmee uw auto meer verkopers trekt.
  5. Nadat wij een nieuwe eigenaar voor uw klassieker hebben gevonden vragen wij deze zsm te betalen, na betaling zullen wij u direct het overeengekomen bedrag overmaken en u een vrijwaring overhandigen.
Bied uw classic aan