Skip to main content

Ons bedrijf

Ontstaan uit pure liefhebberij voor de Engelse klassieker is Classicsworld in 2010 ontstaan en uitgegroeid tot een van de gevestigde namen in de klassieke Engelse auto markt in Europa.

Hans en Jim van Tartwijk (vader en zoon)  hebben vanuit de liefhebberij voor klassiekers in 2007 eerst Cooperworld opgericht, het specialisme in de classic Mini is groot en werd uitgebreid tot het grootste classic Mini center in Nederland en daarbuiten. Toen er steeds meer vraag kwam naar andere vooral Britse classics werd Classicsworld in 2010 naast Cooperworld opgericht en zo ontstonden tot de dag van vandaag twee prachtige bedrijven in een groot industrieel pand in Rogat vlakbij Meppel.

Wij helpen graag de perfecte klassieker voor u te vinden, onze selectie omvat verschillende merken in verschillende prijsklasse, onze klanten zijn divers evenals onze klassiekers, zo bieden wij net geprijsde classics tot prachtig gerestaureerde exemplaren die wat hoger in de markt liggen.

U bent van harte welkom

Het houdt niet op bij de aankoop van een klassieker, wij bieden een goed traject indien u in het buitenland woont, zo kunt u na aankoop een offerte aanvragen voor het transport van uw klassieker naar uw woonadres waar ook ter wereld, indien in Europa hebben wij eigen transport shuttles en trailers, goed opgeleid personeel zorgt dat u klassieker veilig en met een goede uitleg op locatie word afgeleverd met alle benodigde documenten.

Kom gerust kijken, heerlijke verse koffie en een goed advies staan voor u klaar, het is immers een feestje om te genieten van al dat moois! Wie weet staat hij ertussen, en maken wij u blij, net als al vele klanten voor u.

Tot snel
Hans & Jim van Tartwijk

Ons Classicsworld team

Hans van Tartwijk

Eigenaar

Als eigenaar verantwoordelijk voor een prachtige locatie waar u naar hartenlust kunt genieten van vele klassiekers, zijn jarenlange ervaring in ondernemen en de passie voor Engelse klassiekers maken hem onmisbaar voor het bedrijf. Hans vertelt u graag rustig meer over onze collectie en geschiedenis.

Jim van Tartwijk

Sales

Met veel kennis en passie verwelkomt Jim u in het familiebedrijf, de jarenlange ervaring in deze klassieker branche en in Cooperworld zorgt voor een breed scala aan aanbod welke hij keer op keer samen met Hans weet aan te vullen met prachtige klassiekers van alle bouwjaren.
Jim zorgt vooral voor de dagelijkse leiding en de in en verkoop van klassiekers.

Ferry Meijers

Techniek

Ferrie is groot Engelse klassieker liefhebber, door het restaureren en verbeteren van diverse klassiekers heeft hij een brede interesse en kennis. Ferrie is vaak in het bedrijf te vinden en een onderdeel geworden binnen de familie, hij is bereid al je vragen te beantwoorden en altijd in voor een gezellig bakje koffie.

Daniel de Jong

Techniek

Technisch duizendpoot en chef werkplaats maken Daniel onmisbaar binnen ons bedrijf, een grotere techneut is er niet! Daniel neemt u graag mee in de wereld van de klassieker, zijn eigen passie binnen deze wereld maken hem een vraagbaak waar u uw klassieker veilig achter kunt laten voor alle technische verbeteringen, performance, onderhoud en reparaties.

Freddy

Sfeer hond

Freddy is als velen weten meestal de eerste die u kwispelend verwelkomt in Classicsworld. Hij vind het altijd reuze gezellig als er bezoek komt en is niet weg te denken uit ons Engelse interieur. Meerijden doet hij graag, vragen mag, antwoorden doet hij vaak niet.

Ons team

Wij zijn trots op ons team

Diverse collegas, adviseurs, transporteurs en taxateurs zijn aan ons bedrijf verbonden, zo helpen diverse krachten ons het bedrijf en de klassiekers schoon en netjes te houden, geeft Ton ons advies, zorgen Jan en Roelof voor de jaarlijkse APK’s op meer dan 150 classics per jaar en vervoeren Daniel en Yves onze klassiekers door heel Europa en erbuiten.
Sylvio laat elke wagen glimmen als nieuw en Henk spuit desgewenst elk klein krasje weg.

Wij zijn trots op onze mensen, want kunnen hierdoor een prachtige scala aan de mooiste klassiekers bieden.