MERK
MG
MODEL
B GT
UITVOERING
Coupe
KLEUR
Tartan Red
BOUWJAAR
1967
MOTOR
1798cc
KENTEKEN
87-85-UL
KILOMETERSTAND
100900
PRIJS
€ 19500,-

Originele MGB GT Coupe uit 1967 in Tartan Red.

Deze GT is in 1967 origineel geleverd in Belgie en sinds 1973 van de 2e eigenaar in Nederland welke hem tot in detail heeft onderhouden en gerestaureerd (oudere restauratie) met instandhouding van de kenmerken.

Voorzien van 5 unieke GB Centre Lock velgen met chromen hubs en zeer goede banden.

Deze uitvoering is zeer zeldzaam en komt uit de 1e serie GT Coupes!

Exterieur:
De kleur is Tartan rood, de lak is in zeer nette staat. Het plaatwerk sluit zeer netjes aan, en de rubbers zijn vervangen.
Deze MGB heeft 14″ Centre Lock velgen met chromen Hubs en zeer goede Uniroyal banden met ruim voldoende profiel.
De MGB GT heeft nette chromen bumpers, goede chromen zijstrips, een antenne op het dak en originele BGT badges op de achterklep.
Het chassis is strak en netjes en tevens zijn de remmen en ophanging eveneens perfect en functioneren goed.
Voorzien van originele chromen bumpers, chromen grill, originele Badges, chromen tankdop, matching reservewiel met hamer en moersleutel voor de velgen.
Deze B GT is in een zeer gave en nette conditie! (gerestaureerd tussen 2004 en 2015 zie fotos)

Interieur:
Het interieur is voorzien van twee originele zwarte lederen stoelen met diep rode bies, De stoelen zijn origineel uit 1967 en hebben mooi patina en matching achterbank van leder en een prachtige zwarte tapijtset, en nette zwarte deurkaarten en strakke nette hemelbekleding. Het dashboard is van staal en origineel. Voorzien van de originele Smiths meters en afgewerkt met chroom. De MGB is voorzien van veiligheidsgordels, en heeft een houten rally stuur welke in een zeer goede conditie is.
De originele chromen asbak is nog aanwezig, de originele pook-knop en speaker in het midden van het dashboard! De MGB heeft ook een klassieke radio, weggewerkt onder de bijrijders-plaats.

Techniek:
Voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 98 BHP en originele goed schakelende versnellingsbak. De carburateurs zijn gereviseerd en voorzien van twee SU luchtfilters, de MG heeft een rembekrachtiger, nieuwe bougie kabels en bougies.
verder is er een nieuwe ruitensproei vloestof reservoir gemonteerdm is de kleppendeksel uitgevoerd in gloss silver, zijn de koelslangen en koeling nieuw en doorgespoeld en alle cilinders (koppeling en rem) werken perfect.

Uiteraard is de gehele techniek volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt. De techniek is perfect, voorzien van goed rem-leidingwerk, remmen (schijfremmen voor). Deze MGB-GT is technisch in een zeer goede staat en een genot om in te rijden!

Details:
Een prachtige GT Coupe! een vroege serie welke tot op elk detail is onderhouden. De MGB GT is een steeds zeldzamer wordend collectors item, zeker de eerste serie met stalen dashboard in combinatie met de stoere centre Lock velgen en diep rode kleur.

Wij leveren deze MGB GT inclusief:
Grote onderhouds beurt
Aflever beurt (controle)
Export documenten (uitvoer)
Restauratie fotos
Enkele facturen van onderhoud

Interesse in deze unieke GT? u bent van harte welkom hem in het echt te bekijken en een uitgebreide proefrit te maken! neem hiervoor contact met ons op.

Transport:
Wij verzorgen samen met onze transport partners transporten door heel Europa en daarbuiten, Wilt u deze TR4 Roadster thuis laten bezorgen? dan doen wij u graag een offerte! neem hiervoor contact met ons op.

Contact:
Heeft u interesse en wilt u deze Classic komen bekijken? u bent van harte welkom! wij laten u graag kennis maken met deze prachtige wagen, ook is er de mogelijkheid een uitgebreide proefrit te maken en de auto op een brug te bekijken maak hiervoor een afspraak met

Classicsworld
Industrieweg 30
7949AK ROGAT
Tel: +31(0)649332909
Whatsapp: +31649332909
Mail: info@classicsworld.nl

STAAT
2 Goede staat
REGISTRATIE
NL

Meer informatie aanvragen