MERK
MG
MODEL
B GT
UITVOERING
Coupe
KLEUR
Tartan Red
BOUWJAAR
1972
MOTOR
1798cc
KENTEKEN
Belgisch
KILOMETERSTAND
17800
PRIJS

Een echte Barnfind! Na ruim 12 jaar in een Belgische opslag is deze gave MGB GT toe aan een nieuwe liefhebber die kan gaan genieten van deze gave originele MGB GT Coupe chroom-bumper.

Deze MGB GT Coupe uit 1972 verkeert in een solide conditie, voorzien van nette spaak-velgen, goede Michelin banden en is uitgevoerd in Signal red

De rode lak in combinatie met het nette lederen interieur met rode bies staan hem fantastisch.
Voorzien van een gewilde Overdrive waardoor de GT heerlijk rijdt.

De MGB is in rijdende conditie, start, loopt en rijdt. De remmen dienen nog wel te worden nagekeken.

Exterieur:
Netjes onderhouden, de lak is redelijk netjes en heeft wat patina, de deur-naden zijn netjes en kloppen allemaal, scharnieren/hang en sluitwerk zijn allemaal goed en de spaakwielen zijn van chroom en in zeer nette conditie. Heeft aan de rechter dorpelrand een deuk, deze is eenvoudig eruit te halen.
het chroomwerk is netjes maar wat dof, de bumpers dienen gepolijst te worden. De rubbers hang en sluitwerk en ramen zijn ook in goede staat.
Dit is een zeer originele barnfind MGB GT met patina lak en overdrive.

Interieur:
Het interieur is voorzien van een origineel zwart tapijt set, nette zwarte deurkaarten en twee originele beklede zwarte lederen stoelen welke nog perfect zijn! Het stuur is van Motalita en uitgevoerd in notenhout met rvs hart en perfect, voorzien van twee extra klokjes in het dashboard, originele pook knop en rubberen MG Mattenset. De hemelbekleding en zonnen-kleppen zijn ook netjes.
het interieur oogt mooi en is in nette staat.

Techniek:
Een MGB GT met Overdrive op de 3e en 4e versnelling!
Voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak. Wij hebben de carburateurs opgefrist, de auto voorzien van nieuwe Benzine en hij start en loopt als een zonnetje.
Er is een nieuwe hulp-koppeling cilinder gemonteerd, waardoor de koppeling goed vrijkomt.
De remmen zullen wel nog moeten worden nagezien ( hij heeft lange tijd stilgestaan)

heeft een goede oliedruk, perfecte dynamo, ontsteking, bougie kabels, bobine en loodvrije cilinderkop, de carburateurs zijn afgesteld en voorzien van de juiste naalden, heeft nieuwe bougies! de wagen heeft een Overdrive.

Voorzien van Belgische registratie papieren.

Details:
Deze zeer mooie GT is een unieke wagen in originele conditie, het lakwerk heeft mooi Patina en kan samen met de remmen wat aandacht gebruiken.
Tevens is de MG ook voorzien van Overdrive welke perfect werkt, al met al een heerlijke rijders MG welke met weinig tlc tot in perfectie kan worden gebracht.

Een bezichtiging en proefrit is altijd mogelijk, u bent van harte welkom! neem voor een afspraak contact op met Catawiki.

De MGB GT staat in Rogat, Nederland.

Wij leveren deze MGB GT inclusief:

Belgisch kenteken documenten (uitvoer)
Enkele facturen van onderhoud

Interesse in deze unieke GT? u bent van harte welkom hem in het echt te bekijken neem hiervoor contact met Catawiki op.

Deze MGB GT staat in Rogat, Nederland

STAAT
4 redelijke staat
REGISTRATIE
NL

Meer informatie aanvragen