Prachtige body off gerestaureerde MGA Roadster uit 02-1959 aangeboden, deze 1500 Roadster is in uitmuntende staat, de restauratie is zeer netjes en professioneel uitgevoerd tussen 2015 en 2020
Deze MGA is voorzien van nieuw Piano zwart lakwerk, nieuwe Tartan rood lederen bekleding, een nieuwe Mohair soft-top, volledig gecoat chassis, nieuwe geïsoleerde bodempanelen, nieuw leidingwerk en ophanging! tevens staat deze A Roadster op nieuwe 15″ Chromen spaakvelgen (2020)

Afkomstig uit Texas US van 2e eigenaar!

Deze kleurencombinatie is fantastisch! Diep zwarte lak en Tartan rode lederen bekleding en een prachtig dashboard in kleur mee-gespoten en voorzien van Jaeger klokjes.

Exterieur:
Perfect lakwerk, solide bodem in uitmuntende staat, gerestaureerd (door vorige private eigenaar tussen 2015 en 2020 rekeningen en facturen deels aanwezig!) het lakwerk is in perfecte staat De motorruimte ziet er goed uit en is netjes mee-gespoten. De kofferbak is strak en solide en is netjes zwart met een rode wielcover. De deuren, motorkap en achterklep zijn voorzien van goed hang en sluitwerk. Tevens heeft de MG de originele Lucas koplampen en knipperlichten, een nieuwe RVS uitlaat van voor tot achteren en nieuwe deurrubbers. De soft top is nieuw en in Tartan rood uitgevoerd, de opzet-zijramen zijn origineel en het soft-top frame is nieuw.
De chromen bumpers zijn vervangen en in nieuwstaat, de grill en badges zijn tevens nieuw origineel en perfect.
Een uitmuntende MGA Roadster!

Interieur:
De gehele binnenkant is voorzien van prachtig diep Tartan rood lederen bekleding, de voorstoelen zijn tevens nieuw gevuld en de frames gecoat! de randen van de cabine zijn ook voorzien van lederen delen.
Het interieur is voorzien van een origineel nieuw donker rood tapijt set, nieuwe rode deurpanelen. Het stuur is origineel van Mota Lita en als nieuw.
Zowel vanbinnen als buiten echt in een uitmuntende conditie.
De pookknop van MG is nieuw en er is een originele MGA speaker uit 1959 aanwezig in het dashboard.
De MGA Car Club Nederland heeft deze MGA opgenomen in het register nr 644)
Het interieur is werkelijk in topstaat! ruikt zelfs nog nieuw!

Techniek:
Voorzien van de originele 1498cc 4 cilinder motor met 93PK en 4 versnellingen handbak. (Uiteraard is deze motor en alle techniek volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt.
Tijdens de restauratie is de gehele motor gerestaureerd en gereviseerd, hierbij zijn alle losse randdelen vervangen en zowel de motor als de versnellingsbak functioneren goed.
De remmen en ophanging zijn in topstaat. nieuwe schokbrekers en remcilinders zijn gemonteerd. De MGA start en rijdt perfect.

Details:
Oorspronkelijk nieuw geleverd in de USA, aan de 1e eigenaar in Texas en vervolgens naar de 2e eigenaar in Dallas USA, hierna is de MGA enkele jaren geleden naar Nederland ingevoerd en in 2020 na het afronden van de restauratie voorzien van Nederlands kenteken en registratie.
Wij hebben de MGA Roadster eind December laten taxeren door een onafhankelijk taxatie bureau, deze omschreef de Roadster in prachtige conditie en was verbluft door de kleurencombinatie en uitvoering.
Diverse facturen van de restauratie, oude fotos, Texas US title, originele Reg Plates, taxatie rapport en fotomap met huidige fotos is aanwezig.

Dit is een van de mooiste MGA Roadsters die momenteel worden aangeboden, deze zeer zeldzame en gewilde kleurencombinatie maken van deze MGA en bijbehorende uitvoering een ware collectors item en zal de komende jaren een perfecte investering blijken.
Wilt u genieten van prachtige zomerritten met open dak in een van de mooiste Classic Roadsters ooit gebouwd? dan is dit uw kans!

U bent van harte welkom de MG te bekijken en te inspecteren, wij nodigen u graag uit voor een uitgebreide proefrit en laten u met plezier de gehele informatie map van deze MGA roadster zien.

Wij verkopen deze MGA Roadster inclusief:
Nederlandse registratie
Grote onderhoudsbeurt
Taxatie rapport (2020)
Volle tank brandstof
Export documenten (EU)

Transport:
Voor alle aankopen door onze klanten bieden wij een passende transport oplossing aan! Uw nieuwe Classic wilt u misschien wel voor de deur geleverd hebben? Wij bieden in samenwerking met diverse transporteurs graag een passende offerte. Voor het aanvragen van een offerte en de prijzen vragen wij u contact op te nemen.

MERK
MG
MODEL
A ROADSTER
TYPE
Cabriolet
BOUWJAAR
1959
BRANDSTOF
Benzine
KLEUR
Zwart
PAARDENKRACHT
CILINDERINHOUD
STAAT
2 perfect | Uitstekend
REGISTRATIE
NL

Meer informatie aanvragen  MERK
  MG
  MODEL
  A ROADSTER
  TYPE
  Cabriolet
  BOUWJAAR
  1959
  BRANDSTOF
  Benzine
  KLEUR
  Zwart
  PAARDENKRACHT
  CILINDERINHOUD
  STAAT
  2 perfect | Uitstekend
  REGISTRATIE
  NL

  Meer informatie aanvragen