MERK
MG
MODEL
B GT
UITVOERING
Coupe
KLEUR
Tartan red
BOUWJAAR
1976
MOTOR
1798
KENTEKEN
JLN890
KILOMETERSTAND
17500
PRIJS
€ 11950,-

Een echte Barnfind! Na ruim 12 jaar in een Belgische opslag is deze gave MGB GT toe aan een nieuwe liefhebber die kan gaan genieten van deze gave MGB GT Coupe chroom-bumper.

Deze MGB GT Coupe uit 1976 verkeert in een redelijk goede conditie, voorzien van nette spaak-velgen, goede Michelin banden en is uitgevoerd in Tartan red.

De rode lak in combinatie met het nette lederen interieur met rode bies staan hem fantastisch.

De MGB is in rijdende conditie, start, loopt en rijdt. De remmen dienen nog wel te worden nagekeken.

Exterieur:
Netjes onderhouden, de lak is redelijk en heeft wat patina, de deur-naden zijn netjes en kloppen allemaal, scharnieren/hang en sluitwerk zijn allemaal goed en de spaakwielen zijn van chroom en in zeer nette conditie. Heeft aan de rechter dorpelrand een deuk, deze is eenvoudig eruit te halen.
het chroomwerk is netjes maar wat dof, de bumpers dienen gepolijst te worden. De rubbers hang en sluitwerk en ramen zijn ook in goede staat.
Dit is een zeer originele barnfind MGB GT met patina lak.

Interieur:
Het interieur is voorzien van een origineel zwart tapijt set, nette zwarte deurkaarten en twee originele beklede zwarte lederen stoelen welke nog perfect zijn! Het stuur is van Motalita en uitgevoerd in notenhout met rvs hart en perfect, voorzien van twee extra klokjes in het dashboard, originele pook knop en rubberen MG Mattenset. De hemelbekleding en zonnen-kleppen zijn ook netjes.
het interieur oogt mooi en is in nette staat.

Techniek:
Voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak. Wij hebben de carburateurs opgefrist, de auto voorzien van nieuwe Benzine en hij start en loopt als een zonnetje.
Er is een nieuwe hulp-koppeling cilinder gemonteerd, waardoor de koppeling goed vrijkomt.
De remmen zullen wel nog moeten worden nagezien ( hij heeft lange tijd stilgestaan)

heeft een goede oliedruk, perfecte dynamo, ontsteking, bougie kabels, bobine en loodvrije cilinderkop, de carburateurs zijn afgesteld en voorzien van de juiste naalden, heeft nieuwe bougies!

Voorzien van Belgische export registratie papieren.

Details:
Deze zeer mooie GT is een unieke wagen in originele conditie, het lakwerk heeft mooi Patina en kan samen met de remmen wat aandacht gebruiken.
Zeker met al een heerlijke rijders MG welke met weinig tlc tot in perfectie kan worden gebracht.

Een bezichtiging en proefrit is altijd mogelijk, u bent van harte welkom! neem voor een afspraak contact met ons op.

STAAT
4 redelijke staat
REGISTRATIE
BE

App ons op: +31(0)649332909

Classicsworld is uw specialist in Engelse Klassiekers
met ruim 40 classics op voorraad bieden wij in elke prijsklasse zeer goede tot compleet gerestaureerde MG’s, Triumph’s en Minis aan.

Meer informatie aanvragen